top of page

Specialiteiten

We zijn er trots op om een scala aan specialiteiten aan te bieden die verder gaan dan alleen het dagelijkse bloemenaanbod. We helpen u graag bij uw droombruiloft, nieuwe zijden stuk, een waardig afscheid of geven graag advies voor een frisse aankleding.

Huwelijk

Op deze mooie dag mag bloemendecoratie niet ontbreken. Wij staan klaar om jullie droombruiloft tot leven te brengen met prachtig bruidswerk. Of jullie nu kiezen voor een romantisch boeket, verfijnde corsages of adembenemende bloemarrangementen voor de ceremonie en receptie, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect aansluit bij jullie visie en persoonlijkheid.

Vragen over prijzen en mogelijkheden, neem contact op om een afspraak te maken in de winkel. We nemen graag de tijd om jullie droomdag samen door te nemen. 

IMG_1702.jpeg

Denk vast na over de kleuren en stijl van jullie dag. Maak bijvoorbeeld een Pinterest board aan of ga creatief aan de slag met een moodboard! Zo krijgen we een goed beeld van jullie droomtrouwdag. 

Trouwen
Kunstbloemen
Zijden bloemen en planten

Bent u op zoek naar bloemen of planten die lang meegaan en altijd hun pracht behouden? Onze collectie van Silk-Ka zijde biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke optie. Zijde is perfect voor mensen met allergieën of voor locaties waar verse bloemen niet altijd praktisch zijn. Of je nu een bloemstuk, boeket of een aankleding met zijden planten wilt, we hebben een breed assortiment waarmee we je van dienst kunnen zijn. 

IMG_8398.jpeg

We verhuren ook zijden stukken/boeketten voor een korte periode. Geef je een feest of wil je een zakelijk evenement aankleden, vraag naar de mogelijkheden!

Rouwwerk
Rouwarrangementen 

Een rouwstuk is veel meer dan alleen een arrangement van bloemen. Het is een symbool van liefde, respect en herinnering aan een dierbare. Elk rouwstuk heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, die kan worden afgestemd op de voorkeuren, interesses en karaktereigenschappen van de overledene.

In de winkel hebben we een groot aanbod aan voorbeelden. Van rouwboeketten en kransen tot speciale arrangementen en herdenkingsstukken, we nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement.

Loop gerust binnen of maak een afspraak. 

IMG_1387.jpeg
Styling
Styling

Of u nu uw huis, kantoor of evenement wilt verfraaien, wij helpen u graag om de juiste sfeer te creëren en uw visie tot leven te brengen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kunnen we op locatie verschillende opties laten zien. Van kleine tafelarrangementen tot grootschalige decoraties, wij zorgen ervoor dat elke ruimte tot leven komt met de mooiste planten, bloemen en decoratie. 

IMG_1688.jpeg

Kom naar de winkel met een foto van je interieur of de plek waar je advies over wilt. Zo krijgen we een goed beeld van de ruimte en kunnen we je het beste adviseren.