top of page
IMG_1687.jpeg

Marieke de Ruiter-Broekman

Werd in 1984 geboren en groeide als dorpsmeisje op in Boven- Leeuwen. Ze was als kind al creatief en een echt “ buitenmeisje”, dus op latere leeftijd was de opleiding arrangeur/ decorateur een logische vervolgopleiding. 

 

Na het behalen van haar diploma kon ze gelijk aan de slag bij een prachtige zaak in Wijchen. Toch miste er ook een bepaalde uitdaging. Daarom volgde ze, naast haar werkweek, de “meesterbinder” opleiding in Den- Bosch . 

 

Een start van een mooi avontuur 

Na haar opleiding behaalt te hebben en al een paar jaartjes aan het werk te zijn, begint een eigen winkel nog meer te kriebelen. Maar waar begin je een winkel? Na diverse steden en dorpswinkels bezocht te hebben, kwam er een kans, die Marieke met beide handen heeft aangegrepen. Bloemenatelier Vita uit Druten, een bekend adres van het zaterdag baantje en de stage’s, wilde de winkel graag overdragen aan Marieke. 

 

Op 24 jarige leeftijd met een beetje ervaring begon ze aan een groot avontuur. Een reis van uitdagingen en leermomenten, maar zelfs na al die jaren, nog altijd gedreven met energie en enthousiasme! In de 15 jaar dat ze nu bezig is, heeft ze een bekende naam weten op te bouwen, met een prachtig team achter haar, die mede verantwoordelijk zijn voor het succes. 

Heden 

Op dit moment gaan we als een flow en mogen we de meest mooie bruiloften en afscheidsdiensten voorzien van bloemen... Zowel bedrijven als particulieren vinden hun weg naar 'NATUURLIJK Bloemen van Marieke' en vertrouwen volledig op ons team voor kantoorinrichting en interieurstyling. Daarnaast tonen onze kleurrijke boeketten een unieke stijl die door velen worden herkend.

 

Het doel 

Nog vele jaren iedereen gelukkig en blij maken met mooie bloemen, zijde, exclusieve bloem creaties en prachtige styingen! Maar natuurlijk zijn onze klanten ook welkom voor een bloemetje en een praatje! Voel je thuis bij Marieke en de 'bloemenmeisjes' in Druten. 

Over
NATUURLIJK Bloemen van Marieke

IMG_1677.jpeg
bottom of page